cenderahati hari guru

Adakah Anda Sedang Mencari Pembekal Atau Supplier Untuk cenderahati hari guru

Tahniah kepada anda kerana telah sampai di tempat yang betul!

Selamat datang ke laman web rasmi kami CenderahatiKorporat.com. Kami merupakan syarikat bumiputera yang telah beroperasi di Shah Alam sejak tahun 2008 lagi. Kami menawarkan pelbagai produk cenderahati untuk tempahan seperti pen,note pad, keychain, button badges, mug, lanyard, seminar bag, back pack,crystal, plaque, medal, clock dan perlbagai produk lagi khas untuk kelab, persatuan, sekolah, kolej, universiti serta organisasi swasta dan kerajaan.

Mengapa Anda Harus Membuat Tempahan Disini?

  • Kami telah berpengalaman selama 2 tahun dalam bidang cenderahati & premium gift.
  • Kami menawarkan anda hargayang terbaik dan berpatutan mengikut kualiti produk yang ditawarkan.Jimat kos!
  • Produk yang berkualiti. Anda boleh datang ke kedai kami untuk melihat sendiri setiap sampel produk yang telah kami siapkan.
  • Tempahan yang cepat siap. Kami akan memastikan tempahan dapat disiapkan mengikut tarikh yang ditetapkan. Kami juga bersedia untuk menerima urgent job daripada anda tanpa sebarang caj tambahan.
  • Penghantaran percuma di kawasan Lembah Klang untuk tempahan sebanyak 100 unit ke atas. Tiada masalah!
  • Yang paling penting, anda boleh membuat tempahan secara online sahaja disini. Tidak semestinya anda perlu datang ke kedai kami terlebih dahulu. Pasti dapat menjimatkan masa anda!

Bagaimana Untuk Saya Melihat Sampel Produk?

Jika anda berada dikawasan Lembah Klang, kami amat berbesar hati untuk menerima kedatangan anda kekedai kami di kawasan Seksyen 7, Shah Alam. Anda juga boleh melihat setiap sampel produk yang kami paparkan di laman web ini. Anda juga dapat melihat contoh produk yang telah siap dicetak atau disulam. Klik disini untuk mengetahui lokasi kami.

Produk Berkualiti, Harga Terbaik & Cepat Siap!

Akhir kata, selamat melayari laman web kami ini. Pastikan anda melihat semua produk cenderahati yang kami tawarkan dan akhiri pencarian anda disini juga! Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi saya di 019-2344697 (Amirol).